Nordmenn pusser opp og handler mer på nett under koronapandemien

13 jan 2021
by maja
Comments are closed

Under koronapandemien har mange i Norge forandret vanene sine. Under nedstengingen har vi brukt mye tid hjemme, noe som har resultert i flere nye vaner og hobbyer. Mediene melder om at flere har skaffet seg kjæledyr, eller startet med høns og dyrking i hagen. En annen ting mange nordmenn har gjort er å pusse opp, ommøblere og dekorere huset eller leiligheten. Når man er hjemme i mye større grad enn før, føles det kanskje enda viktigere å ha det fint rundt seg? Dersom du ønsker å fornye hjemmet, kan du få til dette uten å starte med så tidkrevende prosjekter som oppussning. Hva med å bare pynte litt med noen nye ting?

Handle på nettet for å spare tid og handle på en smittevennlig måte

Nå som jul og nyttår er rett rundt hjørnet, har de fleste nok å stri med. Dersom du ønsker å dekorere hjemmet, kan du spare tid ved å handle på nettet. Dette er dessuten en langt mer smittevennlig måte å handle på, enn å dra innom fysiske butikker. Hva med å gjøre hjemmet koselig med nye speil, bilder og plakater? Sjekk ut bga fotobutikk dersom du ønsker noe kult og mer unikt enn hva de store kjedene tilbyr. Det er gøy å ha noe som skiller seg ut. Å få et rom til å se annerledes ut, krever ikke nødvendigvis maling og tidkrevende styr. Et nytt speil kan gjøre noe med romfølelsen og skape en illusjon av at rommet er mye større. Dersom du går bort fra det tradisjonelle firkantete speilet, kan speil også være et dekorelement i seg selv. Med nye bilder og rammer med fine farger kan du gi hjemmet ditt et helt nytt preg. Ved å ramme inn plakater (posters) kan du få billig, men kjempefin kunst hjemme.

Bruker millioner

Netthandelen har naturlig nok skutt i været i år. Vi handler mer enn noen gang, og vi bruker mer penger på hjemmet. For mange har hjemmet blitt omtrent det eneste oppholdsstedet de har, og derfor føles det viktig å ha det fint og koselig rundt seg. For å ha et hjem som er litt annerledes enn de fleste andre, lønner det seg å finne mindre nisjebutikker, slik som butikken vi linket til ovenfor. Lykke til med dekoreringen!

Moss-dagblad.no © 2021
PandoraBox