Pusse opp? Da må du vite om denne detaljen

21 apr 2024
by maja
Comments are closed

Vi sier det først som sist, et dørhåndtak i fint design kan være prikken over i-en i boligen din. Som de fleste vet, er nordmenn verdensmestre i å pusse opp, men det er likevel mange som glemmer denne viktige detaljen. Derfor skal vi gi deg noen gode tips til hvordan du kan velge det perfekte håndtaket.

Velg et materiale som står i stil med resten av interiøret

Det viktigste tipset vi har er at du velger dørhåndtak i et materiale som står i stil med resten av interiøret ditt, om det er fargen på veggen, lampen i taket, tapetet på veggen eller en av de andre detaljene i rommet.

Hvis du f.eks. skal pusse opp badet, bør du passe på at håndtaket matcher kranen i vasken. Hvis kranen er i krom, bør du også velge et håndtak i krom – men hvis det er sort, bør du heller gå for den fargen. Mange glemmer at messing også kan være et godt valg, da det er både moderne og klassisk på samme tid.

Bestill på nett

Til slutt ønsker vi å tipse deg om å bestille håndtakene du trenger på nett, gjerne hos Beslag Online, som har et stort utvalg og fantastiske design å velge mellom. Da kan du ta valget i ro og mak mens du sitter foran datamaskinen hjemme i stuen din, og du kan få produktene levert rett hjem. Det er både praktisk og tidsbesparende, og absolutt noe du bør prøve.

Moss-dagblad.no © 2024
PandoraBox