4 gode nyheter for de som trenger klær

03 feb 2022
by maja
Comments are closed

Nå har det lenge vært negativ prat om at klesindustrien er korrupt og forurensende. Vi har hørt om forferdelige arbeidsvilkår og elendig lønn. Samtidig som verden roper etter rent vann og bedre fordeling av goder, spyr industrien stadig ut mer kjemikalier og forurensende blandinger.

Men nå har det dukket opp flere gode nyheter for de som fortsatt vil handle klesplagg. Og, noe bedre nyhet er det vel vanskelig å finne i dagens problematiske verden. For skjønnhet og mote er fortsatt veldig viktig for oss. La oss se på fire gode nyheter som vil ta klær inn i den nye tiden.

1. Billigere klær med smartkode

For er det noe vi trenger når strømprisen når nye høyder, er rabatter på klær. Vil du ha toppmoderne klær som følger trender og inspirasjon, bør du se den flotte NAKD rabattkode som gir deg fra 20 % til 70 % rabatt på klær og tilbehør. Det kan komme godt med når snøen fortsetter å lave ned og lommeboka blir tommere for hver dag.

Billigere klær er noe mange ønsker seg. De som ikke har råd til merkeklær kan nyte godt av disse rabattkodene som gir dem eksklusive tilbud. Alt bare ved å lese litt i Dagbladet på nett. Husk at klærne skal være dine fremtidige plagg som du kan donere eller sy om til andre plagg. Velg derfor slitesterke og moteriktige klær.

2. Mer bærekraft med nye tiltak

NAKD har gjort tiltak som skal løse klimakrisen. Foruten å sortere ut metoder som tilhører fortiden, kan nå de som produserer klærne endelig få lønnen de fortjener. Dessuten har de satt seg noen klimamål for fremtiden det lukter grønt skifte av:

  • 1. 50 % lavere utslipp innen 2025
  • 2. Klimanøytral innen 2025
  • 3. 100 % resirkulerbare produkter
  • 4. 80 % satt av til mangfold
  • 5. Fokus på likestilling av kjønnene

Dette er bare noen få av de mange målsetningene som NAKD har satt seg. Kanskje du finner en fin ullgenser av 100 % økologisk bomull her?

3. Du kan bli forhandler

Den tredje gode nyheten er at det nå har blitt enklere å starte opp egen nettbutikk. Nettbutikker kan settes opp helt gratis og formidle klær på en bærekraftig måte. Du trenger ikke spare deg opp en stor buffer for å starte, men med litt ekspertisehjelp er veien til suksess raskere.

Man kan sette opp en nettbutikk med WordPress, Shopify, Prestashop og flere. Da kan man enten selge sine egenproduserte klær eller klær via NAKD. Det beste er å kombinere gamle plagg med nye ved å sy om dem slik at de blir nye flotte designerplagg. Dette er svært populært og bærekraftig. Man kan velge om man vil bli affiliate (partner), referral (henviser), bedriftskontakt eller merkeambassadør.

4. Ny teknologi gjør at du kan trylle frem klær

Snart kan vi gi arbeidere en solid påskjønnelse og begynne å produsere klærne våre selv med 3D-printeren vår. Alt legges inn i programmet og så har man de beste klærne man ønsker seg. Alt optimalisert og uten å forurense jorda. For eksempel kan man printe glidelåser og metallknapper til klærne allerede.

Ny teknologi vil gjøre en stor forskjell i den verden vi lever i. Forhåpentlig blir det til det bedre, for ennå er det mange som trenger hjelp, selv til noe så elementært som å kjøpe seg klær.

Moss-dagblad.no © 2022
PandoraBox