Puss opp og bestill mat hjem

05 jun 2018
by maja
Comments are closed

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Det er tid for oppussing i mange hjem. Det milde været gjør at sommeren er helt perfekt for både store og små renoveringsprosjekter.

En utfordring når man holder på med å pusse opp, og kanskje da spesielt hvis det er  kjøkkenet man holder på med, kan være å lage mat. Man skal gjerne ha tid til alt, men det går av og til ikke. Spesielt ikke hvis man gjerne skal ha oppussingen gjort hurtigst mulig.

Da kan det være greit å bestille mat utefra. Men la oss aller først se på noen gode råd når det kommer til å pusse opp hjemmet sitt selv.

 

Hvis du er helt grønn når det kommer til oppussingsarbeide, så er det ingen grunn til å fortvile. Det er nemlig utrolig mange muligheter for å få hjelp der ute. Du kan for eksempel få gode råd og tips hos produsentene, forskjellige gjør-det-selv-hjemmesider, i fagblad, byggemarkeder, youtube og i bøker. Det kreves egentlig veldig lite detektivarbeid for å finne gode veiledninger.

 

Leverandører og produsenter

De som leverer og produserer byggematerialet har veldig ofte detaljerte materialbeskrivelser og anvisninger på hvordan materialene skal håndteres og monteres. Ofte er det veiledninger om hvilke behandlinger materialene eventuelt har fått, og hvordan de skal overflatebehandles.

Hvis det oppstår problemer med materialene, har mange produsenter opplysninger eller en spør/svar-tjeneste på hjemmesiden. Disse kan det ofte lønne seg å benytte.

Det er ingen tvil om at det er viktig at du følger produsentens og leverandørens veiledning. Dette er nemlig som oftest forutsetningen for at du kan få erstatning hvis produktet ikke holder det det lover.

 

Byggemarkeder

Som oftest får du all den hjelpen du trenger hos selve byggemarkedet, som for eksempel Bahaus. Her finner du nemlig et stort antall varer som er velegnet og spesielt utarbeidet til folk som har lyst til å gjøre det selv. Du finner også detaljerte steg-for-steg-veiledninger og bruksanvisninger, i tillegg til informative videoer. Finn hjemmesiden her.

 

Bruk internettet

Du finner gode råd på byggemarkedenes hjemmesider i form av artikler, videoklipp, produktopplysninger, og ulike spør/svar-fora.

Men det finnes også et stort og bredt utvalg av hjemmesider og debattfora på nettet, hvor du kan finne og hente råd og veiledning om alt når det kommer til gjør-det-selv-jobb. Det gjelder både jobbing innenfor og utenfor husets fire vegger. Du finner også tusenvis av forskjellige videoer på youtube som kan være midt i blinken for deg.

 

Hold tempoet oppe

Det er ingenting som er mer irriterende, enn at man blir tvunget til å holde pause mens man virkelig er i siget. Uten mat og drikke, så duger jo som kjent helten ikke. Man kan nesten bli helt matt av å tenke på at man også skal i gang med å lage mat. Som oftest betyr det enden på visa når det kommer til dagens oppussingsprosjekt, fordi man skal rydde bort redskaper og materiale for i det hele tatt å kunne komme fram til kjøkkenbenken og ovnen. Da er det greit at JustEat kan levere maten til deg. Hvis du befinner deg i området rundt Bislett i Oslo, kunne en kebab sikkert være helt perfekt. Du kan klikke her for Bislett kebab

Moss-dagblad.no © 2019