Hva slags medium foretrekker du?

09 apr 2020
by maja
Comments are closed

Når det kommer til å følge med på nyheter er vi alle forskjellige. Det er jo ikke noe galt i det. Noen foretrekker nyheter en gang i timen, mens andre gjerne følger med på oppdateringer når de kommer løpene.

Hva foretrekker du?

Radio

Radio har i lang tid vært en av de mest populære formene for å få med seg nyheter. Det har kanskje blitt litt mindre populært etter at DAB-radioen tok over, men på radio er det alltid lett å finne de seneste og kanskje viktigste nyhetene.

Podcast

Hvis du er interessert i et spesielt emne, som for eksempel fotball, så kan podcaster ofte være med på å gi deg de beste nyhetene. Det finnes også en rekke forskjellige podcaster som tilbyr ulikt innhold, så hvis du ønsker en overfladisk innsikt i noe, er dette enkelt å finne. Det er også et godt alternativ for deg som vil ha et ordentlig dypdykk inn i et emne du kanskje ikke vet så mye om ennå.

Nettaviser

Dette er et medium som blir større og større. Det er også derfor det blir flere og flere nettaviser som popper opp rundt omkring. Det er jo mange flotte aviser man kan følge. Nettaviser er også et bra sted å finne ulike gunstige lån på dagen.

Det er utrolig gøy å lese gode nyheter, så å følge med her er noe jeg bruker mye tid på. Man kan lære mye av å følge med på et nyhetssted man liker!

Fysisk avis

Det er vel egentlig få ting som slår en fysisk avis. Det er lukta, det er det å holde den fysisk og det er det å bare nyte en kopp kaffe mens man blar seg gjennom sidene. Dette er uheldigvis ikke så vanlig lengre, men avisen kom faktisk levert hver dag på døra før. Det er jo nesten vilt å tenke på. Det finnes en rekke aviser som fortsatt driver med fysisk avis, så hvis det er noe du foretrekker så anbefaler vi deg å nyte det mens det varer. Mange spår at det ikke er lenge til papiravisen dør ut. Noen av grunnene til dette er:

Egne apper for nyheter

Det finnes en rekke apper som er designet for ulike typer nyheter, slik at du alltid har det nyeste innenfor din bransje/interessefelt rett i lomma. Dette fører til at du alltid kan være oppdatert. Dette synes de aller fleste er en svært god ting, men man må jo passe på at man ikke har altfor mange notifikasjoner når man ser på mobilen sin, da kan det fort ta lengre tid enn man ønsker ta det skal ta.

Nyheter skal uansett nytes med måtehold, hvis ikke blir det bare altfor mye!

Moss-dagblad.no © 2021
PandoraBox