GNP Energy – fokus på lave strømpriser

20 des 2018
by maja
Comments are closed

Siden 2010 har det vært en ung og fremadstormende strømleverandør på markedet. Og den strømleverandøren er GNP Energy. Felles for alle tilknyttet selskapet er at de får levert strøm til fornuftige priser på grunn av GNP Energys fokus på forutsigbarhet og effektivitet innad i bedriften.

 

GNP Energy er et norsk selskap med hovedkontor i Sandefjord. Her sitter det 27 medarbeidere med lang erfaring innenfor kraftbransjen. Målet er å kunne tilby og levere billig strøm til hele landet, i tillegg til å få en enda større markedsandel i Sverige, Danmark og Finland.

Fornøyde forbrukere og kompetente medarbeidere

Selv om GNP Energy er en ung bedrift, så er medarbeiderne erfarne. Selskapet er en kompetansebasert bedrift, og erfaringen inkluderer blant annet forvaltning av kraft til rådgivning i tillegg til kunderservice. Mange bedrifter nedprioriterer kunderservicen. Hos GNP Energy er det motsatt. Her er det et stort fokus på kundeservice, og foruten et ønske om å være den strømleverandøren som kan tilby de billigste strømprisene, så er målet også å ha den beste kundeservicen i landet. Det aller viktigste et suksessfyllt selskap kan ha, er fornøyde kunder. Og det innebærer blant annet at forbrukerne til enhver tid skal kunne kontakte GNP Energy og få svar på de henvendelsene de har. Det er ingen som blir prioritert før de andre. Både store og små kunder kan forvente å få svar på sine henvendelser så fort som overhodet mulig.

Kompetansevirksomhet

Noe av det aller viktgste for medarbeidere, er en følelse av trygghet. Hos GNP Energy har de klart å skape rammene for et trygt arbeidsmiljø og en god arbeidskultur. Det innebærer blant annet at medarbeiderne har gode og store muligheter for videreutvikling i selskapet, både på det profesjonelle, sosiale og personlige plan. GNP Energy er en kompetansebedrift, og det skaper ikke bare trygghet og trivsel for medarbeiderne, men også for forbrukerne. For det er ingen tvil om at jo mer kompetanse strømleverandøren besitter, dess sikrere kan kundene være på at alt er som det skal være, og at strømavtalene deres er i de aller beste hender.

Hvis du har lyst til å vite litt mer om GNP Energy, så kan du blant annet besøke GNP Energy på Facebook.

Kundeservice i høysetet

Tidligere i artikkelen kunne du lese om GNP Energys fokus på kundeservice som en del av kriteriene for et suksessfylt selskap. Det bør utdypes.

Når du føler behov for å kommunikere med GNP Energy, uansett hva henvendelsen dreier seg om, så kan du forvente en både enkel og ukomplisert prosess. Uansett om du velger å henvende deg via e-post eller per telefon, så vil du raskt få svar. Det kan selvfølgelig hende at alle linjer av en eller annen grunn er opptatt akkurat når du ringer, men du kan være sikker på at GNP Eergy hurtig vil gjenoppta kontakten med deg som kunde og forbruker.

Og for å gjøre det hele litt enklere for alle, så kan man også finne svar på de aller mest vanlige spørsmålene på hjemmesiden. Her finner du en omfattende FAQ- side som både er oversiktlig og enkel å navigere rundt i.

Det er selvfølgelig umulig å være forberedt på absolutt alle scenarier som kan oppstå. Og det vet også GNP Energy. Men du kan uansett være sikker på, at hvis det skulle oppstå problemer, så vil problemet og utfordringen bli håndtert umiddelbart. Det er alltid muligheter for feil, både menneskelige og tekniske. Men de vil bli rettet opp så fort som overhodet mulig. GNP Energy jobber stenhardt for at du som kunde kan være sikker på at alt fungerer som det skal, og at du som kunde og forbruker skal være tilfreds med alt som angår strømavtalen din.

Enkelt å skifte til GNP Energy

Det er ikke mange ting her i livet som er enklere enn å skifte til GNP Energy. Det tar faktisk kun to minutter. Du skal også være oppmerksom på, at når du blir kunde hos oss, så er du også med til å utfordre de aller største aktørene på markedet. GNP Energy er en uavhengig strømleverandør, og jo flere som blir forbrukere hos selskapet, jo større blir konkurransen på markedet. Det vil selvfølgelig til slutt medføre billigere strøm for alle.

GNP Energy produserer nemlig ikke strøm selv, og har derfor ingen interesse i å skru strømprisene i været. Ambisjonene og målsetningene ligger andre steder, nemlig å kunne tilby kundene en forutsigbarhet og de aller laveste strømprisene og omkostningene over tid.

Hvis du gjerne vil se en kort presentasjone av selskapet, så kan du for eksempel  se og høre mer om GNP Energy på YouTube.

Moss-dagblad.no © 2019