Fordelene og bakdelene ved internett – 2

18 sep 2017
by maja
Comments are closed

Fordi det mest seriøse problemet aviser har, er at de har et lang mindre lesertall, enn hva de har hatt tidligere, det er derfor denne utfordringen er så stor, og så umiddelbar. Folk er generelt sett ikke så interesserte i lange, informative artikler om en hendelse. De ønsker heller å få tabloide og ganske kvalitativt svake «bulletins» fra nettaviser som Verdens Gang.

De får informasjon om hendelsen, slik at de har noe å snakke om med sine kolleger eller venner. Det er sjeldent folk vil ha noe mer enn det. Og da blir jo også kvaliteten på artiklene deretter. For til tross for at folk leser små, raske artikler, betyr det ikke at det er mye mer informasjon om en gitt hendelse, som er svært viktig for å forstå hva som har hendt. For slike ting må man lete litt etter, for å finne.

Litt trist er det jo, men sånn er det blitt, og sannsynligvis blir det ikke bedre. Men denne utviklingen har altså både sine fordeler og ulemper som man kan se, og det er vel enda slik at det er alternativ for alle smaker, slik at alle kan få det de vil ha.

Moss-dagblad.no © 2019